Rødbedesuppe

Rødbedesuppe er ikke kedeligt i nogle henseender. Denne får masser af solid smag fra rødbeder, løg og buillon. Farven er (tydeligvis!) heller ikke kedelig, men en smuk, dyb, rød nuance. Også i forhold til sundhed har den masser at byde på, da rødbeder er rige på jern, c-vitaminer og mineraler.

  • lækker rødbedesuppe

Til 4 personer

Fedtfattig

Hak løg og hvidløg. Svits dem i olien i en gryde. Skræl og hak rødbederne. Kom dem i gryden. Svits rødbederne et minuts tid før oksebouillonen tilsættes.

Bring rødbedesuppen i kog og kom låg på. Lad suppen koge 20 minutter eller til rødbederne er møre.

Blend suppen og hæld den derefter tilbage i gryden. Smag til med salt og peber og varm suppen godt igennem før servering.

Når rødbedesuppen er hældt op i tallerkenerne, kan der garneres/pyntes med en lille smule fløde eller en klat creme fraiche.

Indsendt af
d.
26.01.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.