Forret med ananas

Prøv denne opskrift på en hurtig forret og overrask din familie med dine færdigheder i køkkenet.

Ingredienser

Salaten vaskes, skæres i strimler eller bruges som hele blade. Salaten lægges på et fad, eller portionsanrettes på tallerkner med en lille håndfuld salat på hver, eller cirka 2-3 blade per person. Hæld ananasringene i en si og dryp dem af. Rist toastbrødet imens. Læg ananasringene oven på salaten.

Hønsesalaten fordeles på ringene og krydres med salt og peber. Toastbrødet skære på den skrå led og lægges i en brødkurv eller på tallerkenen. Forretten kan evt. pyntes med tomater i skiver, peberfrugt eller agurk.

Indsendt af
d.
08.02.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.