Vindruesalat

En sund og meget lækker salat.

Til 2 personer

Fedtfattig

Skyl babyspinat og rucola. Lad det dryppe godt af og kom det i en skål.

Bræk den træede ende af aspargesene, og skær dem i mundrette stykker. Skyl dem i en sigte og kom dem i en skål. Hæld kogende vand over dem, og lad dem trække i dette i 5 minutter. Hæld derefter koldt vand over dem så de køler af og bliver lidt sprøde. Bland dem i salaten.

Halver vindruerne og kom dem i salaten.

Rist pinjekernerne på en tør pande til de er gyldne og lad dem køle af. Drys dem ovenpå vindruesalaten sammen med tranebær og høvlet/revet parmesanost.

Indsendt af
d.
19.02.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.