Vindruesalat

Dejlig simpel vindruesalat med rucola, babyspinat, asparges, frisk parmesan, sprøde pinjekerner og tørrede tranebær. Salaten passer til al slags kød og fisk.

  • Lækker vindruesalat med pinjekerner, rucola og tørrede tranebær.

Til 2 personer

Fedtfattig

Skyl babyspinat og rucola. Lad det dryppe godt af, og kom det i en skål.

Bræk den træede ende af aspargesene, og skær dem i mundrette stykker. Skyl dem, og kom dem i en skål. Hæld kogende vand over, og lad dem trække i 5 minutter. Hæld derefter koldt vand på, så de køler af hurtigt og forbliver lidt sprøde. Bland dem i salaten.

Halver vindruerne, og kom dem i salaten.

Rist pinjekernerne på en tør pande, til de er gyldne, og lad dem køle af. Drys dem ovenpå vindruesalaten sammen med tranebær og høvlet/revet parmesanost.

Indsendt af
d.
19.02.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.