Fyldt Lammekølle

Fyldt lammekølle med hakket svine- og kalvekød og dejlige grøntsager.

Ingredienser

Lammekøllen afpudses. Peberfrugterne blancheres i få minutter, afkøles og skæres i fine tern. Svine- og kalvekødet røres sammen med æg, pebertern, salt og peber og hakket mynte.

Farsen kommes ind i lammekøllen, der derefter lukkes med kødnåle eller bomuldstråd.

Lammekøllen pensles med smeltet smør og steges 45 minutter i en 200 grader forvarmet ovn.

Køllen tages ud og hviler i 15 minutter et lunt sted, steges igen i 20 minutter, hvorefter den hviler 10 minutter, inden den skæres for.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.