Stegt kuller

Stegt kuller er en dejligt ret der er sprængfyldt med alle de gode vitaminer, samtidig med at den smager fantastisk.

Ingredienser

Salat

Fedtfattig

Skyl kålen og skær det i strimler. Kom det i en skål. Hak hvidløget og skær løget i tynde skiver. Kom det i skålen og tilsæt yoghurt, olie, hakket mynte og citronsaft. Bland det hele sammen og smag til med salt og peber. Drys græskarkerner og dild over.
Skær fisken i skiver og krydr dem med salt og peber. Varm en pande med en blanding af smør og olie. Steg fisken i cirka 5 minutter på hver side. Servér med salaten og evt. kartofler.

Indsendt af
d.
30.04.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.