Marengstærte

Her har du en lækker tærte med sprød bund og sødt fyld. Prøv den, den bliver sikkert en favorit.

Ingredienser

  • Marengstærte
  • 200 g Digestive kiks eller Grahams kiks
  • 1 spiseskefuld Cadbury´s kakao
  • 50 gram margarine, smeltet

Chokoladefyld

Kom kiks, kakao og margarine i en blender og blend det hele godt sammen. Kom det i et velsmurt form og pres det godt ind i hjørnerne og ned i bunden. Køl af i 15-20 minutter.

Fyld:
Kom chokolade og fløde i en gryde og varm det, til chokoladen er smeltet. Hæld blandingen over kiksbunden og lad det hele køle af igen, nu i 30 minutter.
Varm ovnen på 200 grader. Pisk æggehviderne i en skål og tilsæt sukkeret, lidt efter lidt. Pisk det indtil blandingen er tyk, glansfuld og cremet. Kom blandingen på kiksbunden og bag i 15 minutter, eller til marengsen er hård. Køl det hele og servér med lækre bær.

Indsendt af
d.
04.05.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.