Chilitrøfler

Chilitrøfler er en velsmagende og smuk dessert. Pyntet giver en fantastisk oplevelse for øjet og så smager det rigtig godt.

Ingredienser

Søde chilistrimler

Varm chokolade, smør, fløde og chilipulver sammen i en gryde, ved svag varme. Rør rundt en gang imellem. Lad det køle, til det startet at være lidt tykkere. Tilsæt likør og pisk blandingen med en håndmixer. Læg dejen i køleskabet. Tag 1 teskefuld af dejen og form en kule, gentag indtil det ikke er mere dej. Rul trøflerne i kakao. Lad dem køle i mindst 2 timer. Pynt med søde chilistrimler.

Søde chilistrimler:
Kom sukker og vand i en gryde. Varm det til sukkeret et opløst og lad blandingen koge i 1 minut.
Kom chilistrimlerne i og skru ned for varmen. Lad det simre i 25 minutter. Tag gryden af varmen og lad den stå i 2 timer. Fisk chilistrimlerne op og læg dem på bagepapir. Lad dem køle helt af og læg dem derefter på trøflerne.

Indsendt af
d.
04.05.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.