Blødende chokolademuffins

Blødende chokolademuffins er så lækre, de indeholder en blød midte af flydende chokolade. De smelter simpelthen i munden.

Chokoladecreme

Muffins

Chokoladecreme:
Varm fløde og sirup sammen til kogepunktet, men lad det ikke koge. Knus chokoladen og læg den i en skål. Hæld flødeblandingen over og rør rundt, til chokoladen er smeltet. Tilsæt yoghurt og flormelis. Rør det hele godt sammen og gem det på køl i 2 timer.
Rør rundt i cremen når du tager det ud igen og kom 1 spiseskefuld creme på hver muffins. Riv tynde stykker hvid chokolade og drys over, til pynt.

Muffins:
Varm oven i 180 grader og læg 12 muffinsform på en plade, eller ned i en muffinsform.
Smelt chokoladen i vandbad. Tilsæt fløde, cognac og flormelis. Rør rundt og lad det køle i 15 minutter.
Rør smør, muscovado sukker, mel, kakao, bagepulver og æg sammen i en anden skål. Kom halvdelen af dejen i muffinsforme og derefter 1 teskefuld chokoladeblanding. Kom resten af dejen oven på. Bag kagerne i 15-18 minutter. Tag kagerne ud og køl dem af på en rist.

Indsendt af
d.
04.05.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.