Fyldte kyllingebryster

Fyldte kyllingebryster smager lækkert og de er nemme at lave. Her har du opskrift hvor både kylling og tilbehør tilberedes nemt og hurtigt.

Til 2 personer

Varm en pande ved høj varme. Kom olie på. Hak halvdelen af løget fint. Kom det på panden. Skær champignonerne i skiver og steg dem på panden. Tilsæt bacon. Lad det simre til løget er blødt. Tilsæt pesto, salt og vegeta. Lad det simre i 3-5 minutter og køl det så.

Skær lommer i kyllingebrysterne. Stik en finger i hullet og udhul brysterne så meget du kan, uden at prikke hul i dem. Kom fyldet i kyllingen. Kom derefter lidt mere olie på panden og steg kyllingen let på begge sider.

Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i tern. Put dem i et smurt ildfast fad og krydr med vegeta. Læg kyllingen ovenpå kartoflerne og gulerødderne. Steg det hele i ovnen, ved 150 grader, til kartoflerne er møre.

Indsendt af
d.
04.05.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.