Tunsalat

En klassisk, cremet tunsalat, som kan varieres i det uendelige efter præferencer. Tilsæt en smule chili/tabasco, hvis du ønsker mere kant eller bland fine stykker bladselleri eller peberfrugt i, for et mere sprødt og grønt resultat.

  • Du kan evt. erstatte mayonnaise med 1/3 creme fraiche og 2/3 flødeost, hvis du vil have en mere fedtfattig salat.

Til 4 personer

Kog ægget i ca. 8 min., så det bliver hårdkogt. Skær det i små tern. Vandet hældes fra tunen, som skilles i mindre bidder. Løget snittes meget fint (ellers rives).

Æg, tun og løg blandes og tilføjes så citronsaft, salt og peber, inden mayonnaise mikses i. Bland det grundigt. Konsistensen skal være blød og cremet.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.