Fiskefrikadeller uden æg

Fiskefrikadeller med den helt rigtige konsistens: Bløde indeni - sprøde og gyldne udenpå - og de kan sagtens hænge sammen uden æg. De har en jævn tekstur, et friskt touch af persille og en mild løgsmag uden løgstykker, hvilket også børnene sikkert vil sætte pris på.

  • Her er fiskefrikadellerne serveret med dampede hvide asparges og forårsløg samt hjemmerørt remoulade.
  • Fiskefarsen.
  • Frikadellerne kan sagtens hænge sammen uden æg.

Til 2 personer

Hak torskefilet og persille. Smuldr brødet til "rasp" (du kan også bruge rasp hvis du hellere vil det). Rør torsk, persille og rasp sammen med salt, peber, løgpulver og mælk til en jævn fars.

Form farsen til fiskefrikadeller, og steg dem i olie og smør.

Indsendt af
d.
24.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.