Stegt kalvelever m. løg og æbler

Stegt kalvelever behøver ikke at være en bitter affære. Den skarpe smag mildnes mere, desto længere tid den udvandes - dog bliver konsistensen også lidt slappere. Løg og æbler bidrager med skønne, syrlige og friske smagsnuancer.

Til 4 personer

Fedtfattig

Udvand leveren i koldt vand. Lad den evt. ligge i op til et døgns tid (og mindst 10 minutter), hvis du vil fjerne bitterheden. Vend den i mel.

Tag skrællen af løgene og snit dem i ringe. Fjern skrællen fra æblerne og snit dem i smalle både.

Steg løg ved høj temperatur et par minutter i halvdelen af bouillonen. Lad derpå æblerne stege med til de er gennemstegte. Tilsæt det resterende bouillon og anvend en smule majsstivelse til jævning.

Steg kort leveren på en teflonpande uden fedtstof. Krydr med salt, peber og timian.

Kom leveren over i bouillonen og lad det snurre til kalveleveren er gennemstegt.

Indsendt af
d.
26.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.