Ris med grøntsager og fisk

Ris med grøntsager og fisk er en lækker ny måde at lave fisk på, prøv opskriften selv.

Ingredienser

Varm ovnen på 180 grader. Rens fisken og skær den i stykker. Kom fisken i kogende vand. Krydr med fiskekrydderi og salt. Lad fisken koge i 3-5 minutter. Kog risblandingen efter anvisningen på pakken.
Hæld dem over i et smurt, ildfast fad. Læg fisken ovenpå. Rør tomatpuré, appelsinsaft, teriyaki sauce, fløde, kokosmel og flødeost sammen. Hæld saucen over fisken.
Drys peber over og derefter revet ost. Bag i 15-20 minutter. Servér med godt brød og salat.

Indsendt af
d.
04.05.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.