Russisk Leverpostej

Russisk leverpostej er med kalvelever og skønne ingredienser.

Ingredienser

Gulerødder og løg skæres i små stykker, svitses i lidt svinefedt og tages af panden før det får farve.

Leveren skæres i ret små stykker og brunes i det samme fedtstof.

Så tilføjes lidt vand, løg og gulerødder samt salt og friskkværnet sort peber og det simrer under låg i 5-6 minutter.

Derefter får det lov til at køle af, inden det blendes sammen med tilstrækkeligt piskefløde til at få blenderen til at kunne trække massen rundt i glasset.

Postejen lægges i små skåle, som serveres kolde fra køleskabet overdrysset med hårdkogt, hakket æg og klippet purløg.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.