Lammesteg med Tiamiankartofler og Ratatoulle

Med denne opskrift kan du lave helt utroligt velsmagende lammesteg til dig og dine kære.

Ingredienser

Smør en lille bradepande eller et ovnfast fad og læg skivede kartofler i bunden. Drys med salt, peber og timian mellem lagene og dryp med olie.

Gnid lammekøllen med citron, salt og peber, smør den med en blanding af smør, rasp og finthakket persille, hvidløg og evt revet citronskal og læg den oven på kartoflerne. Sæt den i ovnen ved 225 grader i 15 min.

Dæmp varmen til 160 grader og steg videre i ca. 45 min. Tilsæt 2 dl lammebouillon og steg videre i 30-45 min. Tilbered ratatouillen i en gryde sammen med lidt bouillon eller hvidvin samt 2-3 dl purede tomater.

Prøv også denne opskrift på letsprængt lammesteg

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.