Gammeldags chokoladekage

Prøv denne gammeldags chokoladekage med creme af ægte chokolade, den er simpelthen vidunderlig.

Bund

Creme

Kagen:
Varm ovnen på 175 grader. Smør 2 runde, 24 cm, form og klæd dem med bagepapir. Pisk æg og sukker sammen til blandingen er lys og luftig. Tilsæt salt, vaniljesukker, kakao og mel. Rør lidt rundt og hæld dejen i formen. Bag i 25-30 minutter.

Creme:
Smelt chokolade, smør og sirup sammen over vandbad. Pisk fløden let. Bland det hele sammen, men ikke røre for meget, cremen skal ikke være jævnt. Smør cremen over den afkølede kage.

Indsendt af
d.
18.05.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.