Små kager i forme

Ingredienser

3 kager ad samme dej. Med forskelligt fyld er det muligt at variere
denne grundej, så der er 3 forskellige kager hurtigt og nemt.

Rør fedtstof og sukker godt sammen. Rør æggene i et ad gangen. Tilsæt
mel og bagepulver. Tilsæt forskelligt fyld (se nedenfor). Kom dejen i
små linseforme eller parpirforme og bag kagerne 16-20 min ved 200
grader. 1: Kager med cocktailbær Tilsæt 1/3 af dejen 25 g hakkede
cochtailbær. Glaser kagerne med glasur af flormelis, der er rørt med
vand og tilsæt lidt rom eller romessens.

2: Kager med chokolade, nødder og rosiner Tilsæt 1/3 af dejen 25 g
hakket chokolade, 25 g hakkede nødder og 25 g rosiner.

3: Kager med syltetøj Tag den sidste trejdedel af dejen og fordel ca
halvdelen i formene. Kom lidt syltetøj i hver form og dæk med resten
af dejen.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.