Kaffekage med brun creme

Kaffe kage med brun creme smager super godt. Den er ikke så svær at lave som man tror – prøv denne opskrift.

Ingredienser

Creme

Rør sukker og smør sammen til det er lyst og let. Tilsæt æggene og derefter kaffeblandingen. Bland alle de tørre ingredienser sammen og kom dem i. Rør det hele sammen. Hæld dejen i en springform og bag, ved 180 grader, i cirka 20 minutter.

Kog puddersukker, sukker og vand sammen i 1-2 minutter. Pisk æggehviden godt og hæld sukkerblandingen i. Pisk imens. Blev ved med at piske cremet i et stykke tid og kom det derefter på kagen.

Indsendt af
d.
23.05.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.