Havtaske i ovn

Havtaske er en fantastisk velsmagende fisk. Den kan laves i mange variationer – men denne her opskrift er helt sikker værd at prøve.

Ingredienser

  • 1 teskefulde Italian seasoning

Lad grøntsagerne simre i 2 spiseskefulde smør, til de er møre. Tilsæt 1 spiseskefuld mel. Tilsæt derefter ananassaft, fløde, tomatpuré og evt. lidt vand, hvis sovsen er for tyk. Krydr med gurkemeje, karry, Italian seasoning og fiskebouillon. Lad der simre, ved svag varme i et par minutter. Rør rundt en gang i mellem.
Skær havtasken i cirka 4 cm stykker. Bland 3 spiseskefulde mel, 1 teskefuld salt og ½ teskefuld peber. Varm 2 spiseskefulde smør og 2 spiseskefulde olie på en pande. Vend fisken i melblandingen og steg den i cirka 2-3 minutter, på hver side. Hæld sovsen i et ildfast fad. Læg fisken ovenpå. Bland revet ost og chips sammen og drys det over fisken. Put fadet i ovnen, på grill, indtil osten er smeltet.

Indsendt af
d.
01.06.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.