Opskrift på kammuslinger – Omelet med kammuslinger

Prøv denne opskrift på omelet med kammuslinger den smager fantastisk og er rigtig mættende.

Ingredienser

Bland mel, salt, peber og danskvand sammen. Lad blandingen stå på køl. Skyld kammuslingerne i koldt vand og lad dem dryppe af. Pisk æggen sammen i en skål. Hak persillen og forårsløget og skyl bønnespirerne. Hæld lidt olie på en pande og varm den godt.

Hæld 1/3 del af melblandingen på panden. Spred den ud som en pandekage. Drys kammuslinger, persille og forårsløg over. Læg det til side.

Kom æggene og resten af dejen på panden og steg det som rørlæg. Læg det til side. Steg hvidløget til det dufter, tilsæt bønnespirer og sojasauce. Hæld det på et fad. Læg æggeblandingen over og derefter kammuslingerne. Pynt evt. med koriander og servér med sød chilisauce.

Indsendt af
d.
01.06.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.