Fisk med tomater

Prøv denne opskrift på fisk med tomater den er inspireret af middelhavet og smager super godt.

Ingredienser

Skær kartoflerne i skiver og kom dem i et ildfast fad. Hæld olie over og krydr med salt, peber og rosmarin. Bag kartoflerne ved 180 grader, i 18-20 minutter.
Kom tomater, tomatpuré, soltørrede tomater, lidt olie fra dåsen, hakket løg, presset hvidløg, eddike og puddersukker i en gryde. Lad det koge i nogle minutter. Smag til med salt og peber.
Skær saltfisken i stykker, cirka 100 gram hver og læg ovenpå kartoflerne. Hæld saucen over og drys ost på. Kom fadet tilbage i ovnen og steg det hele i cirka 20 minutter. Servér med brød og salat.

Tip: Når man steger saltfisk i ovnen er det godt at lade den ligge i iskoldt vand, i 2-4 timer, inden tilberedning. Der skal 2 liter vand til 1 kilo fisk.

Indsendt af
d.
01.06.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.