Mars-kage

Prøv denne lækre Mars-kage, den smelter i munden og smager simpelhent fantastisk.

Ingredienser

Pisk ost og flormelis sammen i en skål. Tag 1 deciliter fløde til side og pisk resten, i en anden skål.
Bland den piskede fløde forsigtigt sammen med osteblandingen. Skær 4 Mars i små stykker og bland dem i.
Knus havrekiksene og læg det i bunden på et rund form (22 cm). Hæld blandingen over kiksbunden. Kom kagen i fryseren. Tag kagen ud 1 time inden servering. Hæld 1 deciliter fløde i en gryde sammen med 2 Mars. Lad det smelte og hæld det så over kagen. Pynt evt. med jordbær.

Indsendt af
d.
01.06.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.