Levergryde

Lav lever på spændende manér i en simpel og velsmagende gryderet med løg, squash og diskrete krydderier. Server f.eks. med ris og farverige grøntsager. Frugt og bær, specielt de syrlige af slagsen, går også godt til.

Ingredienser

Fedtfattig

Udvand leverstrimlerne i koldt vand i ca. 10 minutter.

Snit løg og squash i fine skiver. Steg dem kort i bouillon ved kraftig varme. De skal ikke brunes. Tilsæt leverstrimlerne og lad dem stege med under omrøring til de er en smule stegte.

Strø salt, peber, timian, paprika og mel over. Giv det yderligere et par minutter under omrøring.

Hæld det kogende vand i og lad retten koge i 5 minutter. Smag levergryden til og server lun.

Indsendt af
d.
26.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.