Kylling i fad med ris

Kylling i fad med ris er en dejlig opskrift der smager helt fantastisk – Prøv den når du har lyst til noget særligt.

Ingredienser

Løsn skindet fra kødet, det skal fungere som lomme til fyldet. Krydr kyllingen med salt og peber. Bland basilikum, hvidløg og valnødder i en blender. Bland parmesan, ris, creme fraiche, olivenolie, tabasco og basilikumblandingen sammen, i en skål. Kom cirka 1/3 kop blanding under skindet, på hvert kyllingebryst.
Læg kyllingen i et ildfast fad og pensl dem med smeltet smør. Steg den ved 165 grader, i cirka 1 timer. Hvis skindet går løst, kan den sættes fast med kødnål eller tandstikker.

Indsendt af
d.
01.06.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.