Kalkunfilet med svampe

Prøv denne opskrift på kalkunfilet med svampe den er virkelig noget særligt.

Ingredienser

Fyld

Sauce

Læg svampene i blød i kogende vand. Lad dem trække i 15 minutter. Fisk dem derefter op og hak dem fint sammen med champignonerne. Steg dem på en pande, i smør og læg dem i en skål. Bland champignonost sammen med svampene. Tilsæt resten af ingredienserne og rør det hele godt sammen. Skær en lomme i kalkunen og pres fyldet ind. Brun kalkunen på en pande. Læg kalkunen på en rist og kom en bradepande under. Krydr kalkunen med salt, peber og grøn peber. Steg ved 130 grader, i varmluftsovn, i 45-50 minutter.

Sauce:
Steg champignonerne og løget i smør. Tilsæt kyllingebouillon og fløde. Kom osten i og smelt det hele sammen, ved svag varme. Jævn saucen efter behov.

Indsendt af
d.
01.06.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.