Kanelsnegle med marcipan

Kanelsnegle smager godt men kanelsnegle med marcipan smager ekstra godt. Prøv opskriften.

  • Dejlige hjemmelavede kanelsnegle.

Dej

Fyld

Lun mælken i en gryde - den skal ikke koge eller være varm - blot lun. Bland gær i mælken.

Bland mel og sukker sammen i en skål. Ælt smørret i bland derefter også gærblandingen i. Ælt dejen godt sammen, og lad den hæve under et viskestykke i mindst en halv times tid.

Smelt smørret til fyldet. Riv marcipanen.

Drys mel på bordet og rul dejen ud. Pensl dejen med smeltet smør og drys kanelsukker på. Drys marcipan over det hele og rul dejen op.
Skær den i skiver. Læg kanelsneglene på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve i 30 minutter. Bag ved 250 grader, i 5-8 minutter.

Indsendt af
d.
01.06.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.