Kalkunruller

Kalkunschnitzler rullet sammen om persille og brunet i smør på panden. Derefter hældes de over med en skøn sennepsblanding og serveres med en dejlig risblanding

Ingredienser

Risblanding

Drys salt og peber på schnitzlerne og rul dem sammen om hver en spsk persille. Luk med en kødnål. Brun rullerne i smør og lad dem stege ved svag varme i 10-15 min. - de sidste 5 min. under låg. Læg rullerne på et varmt fad og hold dem varme. Hæld sennepen i fedtstoffet og lad det varme godt igennem. Tilsæt derefter oregano, fløde og bouillon. lad sovsen koge igennem og hæld den over kalkunrullerne.

Til risblandingen svitses hakket løg på en pande. Riv gulerødderne og tilsæt dem sammen med de øvrige ingredienser. Lad risblandingen koge, som det er anvist på risposen.

Kalkunbryst kan også anbefales.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.