Kommenbrød

Prøv denne opskrift på kommenbrød. Du kan forme dejen forskelligt eksempelvis i kringler.

Ingredienser

Kom mel, gær, salt, sukker og kommen i en skål. Tilsæt olie og vand og ælt dejen, men ikke for længe fordi så bliver det sejt. Læg en klud over skålen og lad dejen hæve i køleskabet, natte over.
Drys mel på bordet. Tag dejen op og form 20-25 cm lange pølser, cirka 1,5 cm i diameter. Form kringler af dejen og læg dem på plade, med bagepapir. Pensl kringlerne med mælk.

Lad dem hæve i cirka 30 minutter. Varm ovnen på 210 grader (190-200 grader hvis det er varmluftsovn). Bag kringlerne i 15-20 minutter.

Indsendt af
d.
01.06.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.