Hummerhaler – Opskrift på hummerhaler

Hummerhaler er en særdeles lækker råvare der fortjener den bedste behandling – prøv denne opskrift og du bliver ikke skuffet.

Ingredienser

  • 1 lille dåse pimiento eller peber i tern

Fjern skallen fra hummeren. Svits den i varm olie og krydr med salt og peber. Hæld cognac over og sæt ild til. Lad ilden gå ud. Tilsæt hvidløg og karry og lad det simre lidt. Tilsæt fløde, tomater og peber. Varm det til kogepunktet. Sluk for varmen og lad det stå i 2-3 minutter. Smag til med krydderier og tabasco. Tilsæt salat. Serveres med ris og godt brød.

Indsendt af
d.
01.06.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.