Fiskefars med rejesauce

Fiskefars med rejesauce er en lækker opskrift for alle fiskeelskere – prøv den selv.

Ingredienser

Rejesauce

Lad fiskehakket trække i køleskabet. Tilsæt æggeblommerne, en ad gangen. Rør godt ind i mellem. Tilsæt smør. Pisk fløden og kom den i. Pisk æggehviderne godt og bland dem forsigtigt i. Hæld farsen i en smurt form. Formen skal være så stor af fiskeblandingen kun fylder ¾ dele af den. Kom alufolie over og kog farsen i vandbad, i ovnen, ved 200 grader, i 50 minutter.

Saucen:
Rør smør og mel sammen. Kog det op med bouillon og fløde, indtil saucen er jævn. Smag til med salt, peber og citronsaft. Tilsæt rejerne. Servér med ris.

Indsendt af
d.
01.06.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.