Marengskage med karamel-creme

Prøv denne lækre marengskage med karamel-creme. Den er sprød og sød, med lækker fyld.

Ingredienser

Fyld

Creme

Pisk æggehvider, puddersukker og sukker sammen til blandingen er stiv, let og lys. Tilsæt Rice Krispies. Kom dejen i et 2 runde forme, 22-23 cm i diameter, klædt med sølvpapir. Bag bundende i 50-60 minutter, ved 130 grader.

Fyld:
Hak bærrene og rør dem sammen med piskefløden. Smør blandingen mellem bundene når de er kolde.

Creme:
Smelt chokoladen og Rolo i vandbad. Rør det godt sammen og gør det lidt tyndere med fløden. Hæld cremen over kagen og lad det lække ud på siderne. Pynt med bær.

Indsendt af
d.
01.06.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.