Sennepskylling

Ingredienser

  • 1 kylling
  • 1 spsk rosmarin
  • salt
  • 2 tsk peber halvstærk fransk sennep ca. 1 tsk olie 1-2 spsk
  • smør
  • Tomatsalat: 4-5 store modne tomater 1 lille løg 2 spsk estragoneddike
  • salt
  • 1 fed peber Hvidløg

Skyl og tør kyllingen indvendig og udvendig. Kom halvdelen af
rosmarinen i kyllingen og gnid den med salt og peber ind- og
udvendig. Bland olie, sennep og resten af rosmarinen og smør
kyllingen udvendig med blandingen. læg kyllingen i en smørsmurt
bradepande og lad den stege i ca. 50 min. ved 225 grader (ovnen skal
være forvarmet). Pensl kyllingen med sennepsblan- dingen flere gange
under stegningen. Skær tomaterne i skiver og øgene i tynde ringe og
læg dem i en skål. Bland en dressing af eddike, salt, peber og
presset hvidløg og hæld den over sala- ten. Kylling og salat serveres
med fl-tes.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.