Käsekuchen

Käsekuchen er en traditionel tysk kage der smager super godt. Prøv den selv.

Bund

Fyld

Ælt alle ingredienserne til bunden sammen og lad dejen stå i køleskabet i cirka 1 times tid. Tag ¾ dele af dejen og kom det i bunden på en stor tærteform. Prik bunden med en gaffel og bag, i 10 minutter, ved 200-225 grader.

Pisk sukker, mælk, citronsaft, maizenamel og æggeblommer sammen. Pisk æggehviderne stive, pisk fløde og bland det sammen. Bland derefter flødeblandingen i mælkeblandingen.
Hæld fyldet i tærten og bag i cirka 80 minutter, ved 175 grader. Sluk for ovnen og åbn den, men lad kagen stå ind i ovnen i mindst 30 minutter. Si flormelis over kagen når den er kold.

Indsendt af
d.
25.06.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.