Lever Stroganoff

Leverens fine, faste struktur fungerer godt i en lever stroganoff. Dens kraftige smag afbalanceres dejligt med friske krydderier og sovsen gøres let cremet med mælk og A38. Server f.eks. gryderetten på traditionel manér med kartoffelmos.

Ingredienser

Fedtfattig

Rens leveren og skær den i strimler. Læg den i koldt vand og lad den trække i cirka 10 minutter. Læg den derefter på køkkenrulle og lad den dryppe af. Skær løget i ringe og rist dem i en gryde. Tilsæt bouillon.

Krydr leveren med salt, peber, paprika og evt. timian og merian. Steg dem ved stærk varme, i bouillonen. Tilsæt mælk i gryden. Skold, flå og hak tomaterne groft. Kom dem derefter i gryden sammen med tomatpuré. Smag blandingen til. Lad retten koge i 2-3 minutter og tilsæt A38.

Indsendt af
d.
26.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.