Kyllingebryst i sherry

Kyllingebyster i sherry er en lækker anretning som alle kan lave. Prøv selv.

Ingredienser

Skær champignonerne i skiver og steg dem på en pande sammen med bacon. Rør champignon og bacon i flødeosten. Skær lommer i kyllingebrysterne og fyld dem med blandingen. Brun kyllingen på en pande og krydr med citronpeber. Kom kyllingen i et ildfast fad og steg den i ovnen, ved 170 grader, i cirka 1 time.

Steg løg og æble i en gryde. Kom sherry i gryden og lad det koge ned. Tilsæt fløde og lad det koge lidt ned. Tilsæt oksebouillon og lidt flødeost. Servér med ris og brød.

Indsendt af
d.
26.06.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.