Fiske tapas

Prøv denne opskrift på fiske tapas, retten smager godt både varm og kold. Derfor er den oplagt til buffet.

Ingredienser

Fedtfattig

Mos kartoflerne med en gaffel. Hæld mælken i en gryde sammen med halvdelen af forårsløget og lad det koge. Tilsæt fisken. Kom et låg på gryden og fjern den fra varmen. Lad det trække i 10 minutter. Fjern skind og ben fra fisken og mos den sammen med kartoflerne. Tilsæt olivenolie, resten af forårsløget, persille, salt og citronsaft. Tilsæt et æg og rør det hele sammen. Lad dejen køle. Form 12-18 boller og rul dem først i mel, så æg og derefter franskbrød. Servér med hvidløgsmayonnaise og salat.

Indsendt af
d.
26.06.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.