Laks med hummersauce

Laks med hummersauce er en fantastisk fiskeret alle burde smage. Prøv selv.

Ingredienser

Rids i laksen igennem skindet og svits den kort på skindsiden, eller til skindet er sprødt. Krydr med salt og peber og vend den op. Steg kødsiden kort og læg fisken derefter i et ildfast fad. Kom fadet i ovnen og steg ved 200 grader, i 8-10 minutter.

Brun solsikkekernerne på en tør pande. Varm olie og svits rosiner, hummer og solsikkekernerne sammen. Tilsæt fløde og lad det koge. Jævn med sovsejævner. Tilsæt kammuslingerne og lad dem varme. Smag til med salt og peber. Servér sovsen til laksen.

Indsendt af
d.
26.06.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.