Most fisk i fad

Most fisk i fad er en traditionel islandsk fiskeret der komme i mange variationer, prøv denne opskrift, retten smager rigtig godt.

Ingredienser

Kog kartoflerne. Kog fisken i letsaltet vand. Hak løget. Hæld fisken i et sig og lad den dryppe af. Kom halvdelen af smørret i en gryde og tilsæt løg. Tilsæt karry og lad det simre i 5 minutter. Hæld mælken i og når den koger kommes der mel/vand blanding i til at sovsen har fået en passende tykkelse. Kom fisken i blandingen og rør det hele sammen. Tilsæt salt, peber og resten af smørret. Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Kom kartoflerne i gryden, mos det hele sammen og hæld det i et ildfast fad. Drys revet ost over og steg det i ovnen, til osten er gylden.

Indsendt af
d.
26.06.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.