Syltede grønne tomater

At sylte grønne tomater er en fantastisk måde at bruge drivhusresterne på – så smager de også fantastisk.

Ingredienser

Fedtfattig

Stik et hul i tomaterne med en nål. Skær evt. store tomater i stykker. Lad tomaterne ligge i varmt vand i en stund. Kog eddike og sukker sammen og tilsæt tomaterne. Lad det simre i 20 minutter.

Fisk tomaterne op og kom dem i varme glas. Hak løg, hvidløg og peber og kom det i lagen. Lad det simre i 5 minutter og tilsæt så peberrod, hvidløg og dild.

Lad det simre i 5 minutter og hæld det i glassene til tomaterne. Kom varme låg på. Lad det stå nogle dage inden det spises. Gemmes koldt.

Indsendt af
d.
26.06.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.