Rheinischer Sauerbraten

Rheinischer Sauerbraten er en traditionel tysk opskrift som er vældig populær i oprindelseslandet. Prøv den selv.

Ingredienser

Fedtfattig

Læg kødet i et fad og dæk dem med A38. Tilsæt rosiner, 1 løg og laurbærblade samt et par peberkorn. Lad kødet trække i 2-3 dage i køleskabet. Dup kødet af og gnid det med salt og peber. Steg det på alle side, ved høj varme. Kom kødet i en gryde og læg låg på. Tilsæt tomater, 2 løg, 0,5-1 liter vand og lad det koge i 2 timer. Tag kødet op og gem det i en varm oven. Tilsæt lidt vand i gryden og lav sauce. Tilsæt creme fraiche og evt. salt og peber. Servér med kartofler og rødkål.

Indsendt af
d.
26.06.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.