Indbagt laks i butterdej

Indbagt laks i butterdej er en fantastisk flot ret som smager guddommeligt. Smag den selv.

Ingredienser

Risblanding

Champignonblanding

Æggeblanding

Risblanding:
Steg løget i smør. Tilsæt ris. Hæld kyllingebouillon over og lad det koge. Tilsæt laurbærblad og persille. Krydr med salt og peber. Læg det på en tallerken og lad det køle af.

Champignonblanding:
Steg chalotteløget og tilsæt champignon. Hæld citronsaft over og kryd efter smag.

Æggeblandingen:
Kog æggene til de er hårdkogte og lad dem køle. Steg løget og lad den køle af. Hak æggene og kom løg og dild i.

Rul halvdelen af butterdejen ud og læg det på en plade, med bagepapir. Læg halvdelen af risblandingen på. Kom 1 laksefilet på. Kom halvdelen af champignonblandingen på. Derefter spredes æggeblandingen på og så resten af champignonblandingen. Kom det andet fiskefilet oven på og derefter resten af risblandingen. Kom butterdej over. Form dejen flot og lav lufthuller i. Pensl med æg og steg, ved 200 grader, i 40-45 minutter.

Indsendt af
d.
26.06.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.