Uimodståelig chokoladekage

Denne uimodståelige chokolade smager vidunderligt, så ser den også flot ud. Prøv den selv.

Bund

Creme

Varm ovnen på 175 grader. Klæd 2 forme med løs bund (24 cm), med bagepapir. Pisk æg og sukker ammen til blandingen er lys og let. Tilsæt smør, salt, vanilje, kakao og mel. Rør lidt rundt. Hæld dejen i formene og bag i 25-30 minutter.

Smelt chokolade, smør og sirup sammen over vandbad. Pisk fløden lidt. Bland det hurtigt sammen, men ikke rør for meget fordi cremet skal ikke være ensfarvet. Smør det over den afkølede kage.

Indsendt af
d.
26.06.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.