Skinkestrimler i Orangesauce

Ingredienser

Skræl og skær gulerødder og pastinak i skiver.

Hæld appelsinjuice, bouillonterning, saft af appelsin, og lidt revet skal samt presset hvidløg i en gryde.

Bring væsken i kog, og læg kødet deri. Bring atter
væsken i kog og fjern evt. skum. Dæmp varmen, tilsæt 2 tsk, salt, 1/4 tsk, peber samt chilipulveret.

Lad kødet koge under låg ved svag til jævn varme i ca. 5 min. Læg gulerødderne ned til kødet, bring retten i kog, og lad den simre ca. 1 min.

Tilsæt stavene af pastinak, bring atter saucen i kog. Jævn saucen med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand.

Tilberedningstid: Ca. 30 min.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.