Ostehorn – Opskrift på horn

Prøv denne dejligt nemme opskrift på horn. De er fantastisk gode både til eftermiddagskaffen og til madpakken.

Ingredienser

Fyld

Sigt mel og salt. Ælt mel, salt, smør og flødeost sammen. Lad det stå på køl i 1 time. Varm ovnen i 175 grader. Bland alle ingredienserne til fyldet sammen. Rul dejen ud i 2 runde kager, cirka 20 cm i diameter. Rør mælk og æggeblomme sammen og pensl dejen med blandingen. Skær hver kage i 8 trekanter og smør fyldet på. Rul trekanterne op og læg dem på en plade med bagepapir. Pensl med æggeblandingen og bag i 20-30 minutter.

Indsendt af
d.
21.07.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.