Svinekød og sauce med ingefær

Denne opskrift på svinekød og sauce med ingefær er rigtig god. Svinekødet kan steges eller grilles efter smag og behag. Prøv selv.

Ingredienser

Ingefærsauce

Fedtfattig

Læg bambuspindene i blød, i lunket vand, i cirka 30 minutter. Rens mørbraden og skær den i mundrette stykker. Skær løget og pebrene i mundrette stykker. Kom kød og grøntsager på pindene, skiftevis. Krydr med salt og peber. Kom melet på en tallerken, ægget på en anden (pisk det let) og raps på en tredje tallerken. Vend pindene først i mel, så i æg og derefter i rasp. Kom pindene på et fad og læg sølvpapir over. Lad dem stå på køl i 15-20 minutter. Varm olie i en stor pande og steg pindene til de er gyldne (de kan også grilles).

Saucen: Riv hvidløget og ingefæren og kom alle ingredienserne sammen i en skål. Rør og gem på køl. Servér til pindene sammen med ris.

Indsendt af
d.
21.07.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.