Dessert med marengs og jordbær

Denne dessert med marengs og jordbær kan laves i løbet af 10 minutter, alligevel smager den guddommeligt.

Ingredienser

Fyld

Pynt

Pisk æg og sukker sammen til sukkeret er opløst og blandingen tyk. Tilsæt Rice Krispies. Tegn 2 ringe på bagepapir og smør dejen på ringene. Bag ved 130 grader, i 90 minutter. Skær kiwi og jordbær i mundrette stykker. Pisk fløden og smør den på den ene bund. Mos kokosboller og læg dem ovenpå fløden.

Drys kiwi og jordbær over. Kom den anden bund over. Hæld smeltet chokolade over den øverste bund og pynt med frugt.

Indsendt af
d.
21.07.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.