Indbagte pærer

Indbagte pærer er en smuk dessert der alle kan lave. Den smager fantastisk. Prøv selv.

Ingredienser

Lad butterdejen tø op i cirka 20 minutter. Rul dem derefter ud til at de kan dække en pande. Læg dejen til side. Varm en pande og kom sukkeret på, når sukkeret smelter kommes smørret på. Rør det sammen og lad det simre til det bliver til gylden og velduftende karamel. Tilsæt pærer og nødder og rør det rundt. Lad det simre ved høj varme. Tag panden fra varmen. Rør kanel og honning sammen og hæld det over pærerne på panden. Læg butterdejen på og tryk kanterne ned. Kom panden i en 200 graders varm ovn og bag i 35 minutter. Kom sølvpapir over panden hvis dejen bliver for mørk. Tag panden ud af ovnen og lad den stå i 5 minutter. Læg en kagetallerken over panden og vend så del hele om. Løft panden forsigtigt så tærten bliver på kagetallerkenen. Servér is eller fløde til.

Indsendt af
d.
21.07.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.