Oksekød med broccoli

Prøv denne lækre orientalsk inspirerede ret – Oksekød med broccoli, den er nem og lækker.

Ingredienser

Fedtfattig

Skær kødet i tynde skiver med en skarp kniv. Rens broccolien og skær de tykkeste stilke væk. Del broccolien i buketter. Rens purløget og hak det. Hak hvidløget og ingefæren. Varm olien i en wok og kom kødet på panden, halvdelen af gangen, med mindre panden er meget stor. Steg kødet ved høj varme i 2-3 minutter, under omrøring. Tag kødet op og læg det til side.
Steg broccolien i 2 spiseskefulde vand. Tilsæt purløg, hvidløg og ingefær og lad det simre i 2 minutter. Tilsæt oyster sauce og vand. Lad det hele simre til saucen bliver tyk og klistret. Tilsæt kødet og lad det varme lidt. Tag panden fra varmen. Servér med ris eller nudler.

Indsendt af
d.
21.07.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.