Oste-kylling

Prøv denne opskrift på oste-kylling, den er virkelig lækker og nem at lave.

Ingredienser

Varm ovnen i 200 grader. Skær en lomme i kyllingebrysterne. Rør flødeost, revet ost og sennep sammen. Del blandingen i fire dele og kom dem i lommerne på kyllingebrysterne. Krydr kyllingen med peber og vikl 2-3 skiver bacon om hvert kyllingebryst. Læg bidderne i et ildfast fad og drys tomaterne rundt. Steg i ovnen i 20 minutter, eller til kyllingen er mør og osten smeltet. Tag kyllingen op og læg den på fad. Hæld resterne fra fadet i en gryde og rør det sammen. Servér blandingen som sauce til kyllingen.

Indsendt af
d.
21.07.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.