Hjemmelavet brød

Intet smager så godt som blødt og velduftende hjemmelavet brød. Prøv denne opskrift selv.

Ingredienser

Fedtfattig

Kom tørgær i lunkent vand sammen med sukker, i cirka 5 minutter. Kom kornblandingen og lidt vand i en skål og opblød det i mikrobølgeovnen. Ælt mel, olie, gær, salt og kornblandingen sammen og tilsæt lunkent vand efter behov. Lad dejen hæve, pak det ind i en plastikfilm, så er det klart når filmen revner.

Form 7-8 kugler og læg dem på en plade, med bagepapir. Pensl med mælk eller æg. Drys kornblanding, groft salt og evt. revet ost over.

Lad bollerne hæve i 30 minutter. Bag ved 180 grader, i cirka 30-40 minutter.

Indsendt af
d.
21.07.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.